image

Alle studio’s en appartementen zijn verkocht. Heeft u interesse in wonen in Oud-Beijerland?
Bekijk hier de mogelijkheden voor luxe wonen in Gorzenpark.

DUURZAAMklaar voor
de toekomst

Klaar voor de toekomst

Nu kopen en dan heel lang nergens meer over na hoeven denken. Geen zorgen om het onderhoud, geen twijfels of dit appartement ook over tien jaar nog geschikt is, gewoon genieten. Nu! Ooststaete is duurzaam in de breedste zin van het woord. Duurzaamheid gaat over energiezuinigheid en vooruitstrevende technieken, maar ook over biodiversiteit en klimaatadaptief bouwen én bovenal gaat het om langdurig woongenot. We maken het graag concreet voor u.

Woonkeur

Als een appartement het certificaat Woonkeur heeft, wil dat zeggen dat het levensloopbestendig is. Om dit certificaat te krijgen, moet het appartement aan hoge eisen voldoen. Een aantal appartementen is met een kleine aanpassing Woonkeur-proof. Mocht u ooit minder goed ter been zijn, kan de rolstoel overal komen en de badkamer is vrij gemakkelijk aanpasbaar. Geen must, gewoon een fijne gedachte. Vraag de makelaar naar de mogelijkheden en een uitgebreide uitleg.

Duurzame techniek

Ooststaete wordt gasloos. De eerste duurzame stap die we zetten, maar ook de nieuwste techniek, hoogwaardige materialen en uitstekende isolatie dragen bij aan de duurzaamheid. Fijne bijkomstigheid is dat al deze maatregelen ervoor zorgen dat u geniet van een heel constant en comfortabel binnenklimaat én heel lage stookkosten.

Heel comfortabel

Geen tocht, geen ontsierende radiatoren en minimaal contactgeluid. De traditionele cv-ketel en radiatoren maken plaats voor een warmtepomp in huis en vloerverwarming die in de zomer het appartement ook enkele graden kan koelen. En dat is heerlijk comfortabel met de hete zomers die we tegenwoordig hebben. U kookt op inductie. Mocht dit nieuw voor u zijn, wij kunnen u verzekeren; het went heel snel.

Aandacht voor natuur en dier

We bouwen in een bestaande wijk. Hoe mooi is het als we niet alleen mensen een fijn, nieuw thuis kunnen geven, maar ook dieren? Een grote diversiteit aan groen in het binnenhof zal snel vogels en insecten trekken. De waterdoorlatende stenen op de parkeerplaatsen voeren het water vertraagd af naar de grond. Daardoor kunnen planten langer genieten van de regen die valt en staan de straten minder snel blank na een hevige regenbui.

Geen stress

En wat doen we tegen de hittestress die de afgelopen zomers ons land ‘teistert’? We zorgen met veel groen voor verkoeling en hebben de steenkleur aan de zonnige zijde bewust licht gehouden. Een lichte steen absorbeert de warmte minder goed.

Alles nieuw!

Nieuwbouw kopen is ontzettend leuk. Dit appartement richt u in zoals u het wilt. Geen erfenis van de vorige bewoners, maar volledig uw smaak. Bijkomende voordeel is dat alles nieuw is én goed werkt. Geen krakende deuren, moeilijk te openen kozijnen en een koelkast die net iets te hard bromt. Rust! Stelt u zich eens voor dat u hier straks woont, dat het onderhoud via de VvE geregeld is en dat u alleen nog maar hoeft te genieten… Fijn vooruitzicht!

Verkoop

Foto

ONTWIKKELING

Foto

Social media

background image