Alle studio’s en appartementen zijn verkocht. Heeft u interesse in wonen in Oud-Beijerland?
Bekijk hier de mogelijkheden voor luxe wonen in Gorzenpark.

OOSTSTAETEVORSTELIJK WONEN
IN OUD-BEIJERLAND

Op de hoek van de Ooststraat en Prins Bernhardstraat komen 28 nieuwbouwappartementen met royale balkons en terrassen en 7 studio’s. Met de komst van Ooststaete ondergaat dit gebied een metamorfose. Voor de verouderde woningbouw en een autobedrijf komt er een prachtig bebouwing in de plaats. De warme kleur gevelsteen, grote staande ramen en terrasvormige, speelse opzet geven het geheel een vriendelijke uitstraling.

De 3-kamerappartementen en studio’s zijn er in allerlei groottes. De woonruimte loopt uiteen van 50, 80 en 100 m² tot wel 140 m². Het leuke is dat het gevarieerde woningaanbod zorgt voor een fijne mix aan bewoners. Of u nu jong of ouder bent, start of doorstroomt, in Oostaete vindt iedereen een fijn thuis.

locatieDe dorpse sfeer EN STADSE ALLURE

Zoals u waarschijnlijk wel weet, is Oud-Beijerland het grootste dorp van de Hoeksche Waard en heeft het een regiofunctie. Fijn dat inwoners van de hele Hoeksche-Waard in Oud-Beijerland terecht kunnen. Het dorp is uitstekend voorzien op het gebied van horeca en winkels. Maar ook zorgvoorzieningen en sportmogelijkheden zijn hier prima. Wie er woont, wil er niet meer weg. We zijn dan ook blij dat we nieuw woningaanbod kunnen toevoegen.

LEES MEER

DUURZAAMKLAAR VOOR
DE TOEKOMST

Nu kopen en dan heel lang nergens meer over na hoeven denken. Geen zorgen om het onderhoud, geen twijfels of dit appartement ook over tien jaar nog geschikt is, gewoon genieten. Nu! Ooststaete is duurzaam in de breedste zin van het woord. Duurzaamheid gaat over energiezuinigheid en vooruitstrevende technieken, maar ook over biodiversiteit en klimaatadaptief bouwen én bovenal gaat het om langdurig woongenot. We maken het graag concreet voor u.

LEES MEER
image

Alle studio’s en appartementen zijn verkocht

Heeft u interesse in wonen in Oud-Beijerland?
Bekijk hier de mogelijkheden voor luxe wonen in Gorzenpark.

Verkoop

Foto

ONTWIKKELING

Foto

Social media

background image