image
call to action

INTERVIEW BAZZBAZZ, DAAR
SLAAG JE ALTIJD

Wandel straks van Ooststaete naar het centrum en loop even binnen bij BAZZ Jeans & Casual. Met 1000 m² winkeloppervlakte en prachtige merken als Closed, Alchemist, Dante 6, Street One, Cavallaro en Copenhagen, biedt BAZZ voor elk wat wils. We spreken eigenaar Ton Hollaar, geboren en getogen Oud-Beijerlander.

“Mijn familie heeft altijd modezaken gehad en ik deed de opleiding Textiel & Management. Het vak is mij dus met de paplepel ingegoten en de liefde voor fashion ook. BAZZ is een afgeleide van Bas Hollaar, de naam van het voormalige familiebedrijf. Op die manier koester ik 115 jaar familiegeschiedenis.”

CASUAL KLEDING EN LINGERIE

BAZZ is overzichtelijk ingedeeld voor dames en heren én op merk gesorteerd. Shop in shop. “We verkopen casual kleding en schoenen en we hebben een sfeervolle lingerieboetiek, waar je vanuit de winkel zo inwandelt. De lingerieboetiek heeft ook een eigen entree aan de andere zijde. Met een team van twaalf stylisten helpen we met plezier mensen uit de Hoeksche Waard.”

KANSEN ZIEN

In coronatijd heeft Ton een webwinkel geopend. “Mensen konden zich oriënteren en maakten daarna een afspraak in de winkel om keuzes te maken. Onze stylisten helpen met plezier bij het uitzoeken van een nieuwe garderobe of specifiek item. De persoonlijke aanpak is ontzettend gezellig. Je hebt echt even quality time met elkaar. Mooi om te zien dat klanten zo trouw zijn gebleven. Die gunfactor vind ik typisch Oud-Beijerlands.”

DORPSE CHARME, STADSE ALLURE

“Ik zeg altijd dat Oud-Beijerland dorpse charme heeft met stadse allure. Van oudsher heeft ons dorp een regiofunctie en dat zie je terug in het uitgebreide en gevarieerde winkelaanbod. Horeca en retail gaan hier hand in hand, waardoor het een goed en gezellig centrum is, waar mensen graag komen. Ik onderneem er al mijn hele carrière, woon er mijn hele leven en ik ben niet van plan er ooit weg te gaan. Ik heb het hier ontzettend naar mijn zin.”

IK JUICH HET TOE

“Ooststaete is een fantastisch mooi project dat de entree van het centrum straks siert. Van bouwval naar hoogwaardige nieuwbouw. De mensen die hier straks wonen, wandelen zo het centrum in. En dat is weer goed voor het ondernemersklimaat. Ik juich dit soort ontwikkelingen dus ook van harte toe. Het is in meerdere opzichten goed voor ons dorp.”

Verkoop

Foto

ONTWIKKELING

Foto

Social media

background image