image
call to action

INTERVIEW JAAP EN ELLENAls al het goede
samenkomt….

Even gezellig lunchen en daarna wat lekkers meenemen voor het weekend én gelijk een cadeautje scoren voor vrienden die jarig zijn. Het kan allemaal bij Jaap & Ellen, waar winkelen en horeca samenkomen in een sfeervol totaalconcept.

Ellen en Jaap zijn echte Oud-Beijerlanders. Ze wonen en werken er al jaren! Ellen en Jaap delen een leven en hebben ook hun twee zaken met elkaar verweven. Wat je bij Ellen in de lunchroom eet en drinkt, komt voor een groot deel uit de speciaalzaak van Jaap. Van smaakvolle kaas en tapas tot een Italiaans biertje, truffelmayo en overheerlijke flatbreads. En die leuke borrelplank en stijlvolle theepot, die je bij Ellen in de lunchroom ziet, zijn ook te koop in de winkel.

WERK EN PRIVÉ DELEN

“Grenzen? Die hebben we niet. In de zaak loopt alles in elkaar over en de scheidingslijn tussen werk en privé is bij ons ver te zoeken”, lacht Jaap. “Onze zaak is ons leven en omgekeerd. Maar wat een plezier hebben we in wat we doen. We kennen het grootste deel van onze klanten. Dat persoonlijke tintje maakt ons werk nog leuker.”

MEER WINKEL

Als we Jaap spreken, staat hij op het punt zijn winkel uit te breiden. Het terras voor de specialiteitenwinkel verdwijnt en wordt winkelruimte. “Ja, heel fijn. Die extra ruimte! We gaan de stijl van de winkel afstemmen op de lunchroom, zodat het nog meer één geheel wordt en we een nog breder assortiment kunnen aanbieden.”

KENNISMAKEN

Kent u Jaap & Ellen? U wandelt er vanaf Ooststaete in vijf minuten naartoe. De winkel van Jaap heeft de entree aan de Molendijk. Binnendoor bereikt u de lunchroom. Of u komt binnen via de Beneden Molendijk, waar Ellen haar terras heeft met uitzicht op het gezellige Molenplein. Kijk even op de website voor het totale aanbod www.jaapenellen.nl. Bezorgen van broodjes, borrelplanken en Japie-pannen is ook mogelijk. Handig tijdens het klussen of als u net verhuisd bent.

Verkoop

Foto

ONTWIKKELING

Foto

Social media

background image