image
call to action

INTERVIEW MAKELAARDIJ DE JONGNIEUWBOUW
BELEVEN

Het enthousiaste team van Makelaardij de Jong kan niet wachten om u te ontmoeten én te begeleiden. We spreken Jens en Donald de Jong die namens het team vertellen hoe zij u helpen bij het aankopen van een appartement. In een notendop dan, want eenmaal aan tafel met een van de nieuwbouwmakelaars wordt alles stap voor stap doorgenomen.

“We hebben een verkoopteam van vier medewerkers die Ooststaete goed kennen. Ze nemen alles uitgebreid door met de kopers. Van het aankoopproces tot de indeling en afwerking van het appartement. We nemen daar de tijd voor, want we vinden het heel belangrijk dat kopers nog enthousiaster de deur uitgaan dan dat ze binnenkwamen. Daarbij willen we dat ze een weloverwogen keuze kunnen maken.”

HIER ZAT OUD-BEIJERLAND OP TE WACHTEN

“Ooststaete is een prachtig plan op een toplocatie. Je wandelt zo het centrum in. We vinden dat de nieuwbouw heel mooi is ingepast. Het geeft de plek echt een enorme boost. Fijn ook om te zien dat er bij de ontwikkeling oog is voor duurzaamheid en groen én dat er aanbod is voor zowel starters als doorstromers en oudere mensen. Precies daar is een nijpend tekort aan in Oud-Beijerland en omgeving. We werkten al eerder samen met BOwonen en dat is ons beide goed bevallen. Fijn om daar met Ooststaete vervolg aan te geven.”

ZO ANDERS DAN EEN BESTAAND HUIS KOPEN

Nieuwbouw kopen is niet te vergelijken met een bestaande woning kopen. Door het huis wandelen en de sfeer proeven is niet mogelijk. U koopt van papier en moet aan de hand van plattegronden, een technische omschrijving, kleur- en materiaalstaat én diverse impressies, een beeld vormen én een keuze maken. Bij Makelaardij de Jong snappen ze dat dat best lastig kan zijn. Jens en Donald: “Gelukkig zijn de makelaars van Ooststaete nieuwbouwexperts. Dat betekent dat we een tekening kunnen lezen en enige technische kennis hebben. En nog belangrijker, we kunnen deze kennis en informatie overbrengen, waardoor kopers een heel goed beeld krijgen van hun toekomstige appartement. Doordat we geregeld nieuwbouwprojecten verkopen, zijn we ervaren en snappen we ieders belangen. Mooi hoor, om de spil te vormen tussen ontwikkelaar en koper.”

ALLES IN ÉÉN HAND, LEKKER OVERZICHTELIJK

Met twee kantoren in Puttershoek en Oud-Beijerland, bestrijkt Makelaardij de Jong de hele Hoeksche Waard. Het kantoor verkoopt bestaande bouw en nieuwbouw, taxeert en verkoopt/ verhuurt bedrijfsonroerend goed.

LAAT U EEN WONING ACHTER?

Vrijblijvend en kosteloos doen de makelaars een waardebepaling, zodat u direct weet hoeveel uw huis waard is en hoeveel financiering u ongeveer nodig heeft. “We zetten eerst het totaalplaatje van kosten en opbrengsten op papier. Zo weten kopers precies waar ze aan toe zijn en welk bedrag er gefinancierd moet worden.” Heeft u hulp nodig of heeft u vragen? Bel gerust met het nieuwbouwteam van Makelaardij de Jong. “We zijn er om de aankoop zo makkelijk en leuk mogelijk te maken.”

STAPPENPLANNIEUWBOUW KOPEN,
HOE WERKT DAT?

STAP 1

Als de verkoop start, schrijft u zich in op een bouwnummer.

STAP 2

Krijgt u de woning toegewezen, dan wordt u uitgenodigd bij de makelaar.

STAP 3

Bij het eerste gesprek wordt het financiële plaatje in kaart gebracht. Wat is de opbrengst van uw huidige woning en wat kost het nieuwe appartement?

STAP 4

Daarna worden alle ins en outs van het project, proces en de contracten besproken.

STAP 5

Als de koop- en aannemingsovereenkomst getekend is, gaat u met de aannemer om de tafel om de meer- en minderwerkopties te bespreken.

Verkoop

Foto

ONTWIKKELING

Foto

Social media

background image