image

Alle studio’s en appartementen zijn verkocht. Heeft u interesse in wonen in Oud-Beijerland?
Bekijk hier de mogelijkheden voor luxe wonen in Gorzenpark.

LOCATIEDe dorpse sfeer EN STADSE ALLURE

Zoals u waarschijnlijk wel weet, is Oud-Beijerland het grootste dorp van de Hoeksche Waard en heeft het een regiofunctie. Fijn dat inwoners van de hele Hoeksche-Waard in Oud-Beijerland terecht kunnen. Het dorp is uitstekend voorzien op het gebied van horeca en winkels. Maar ook zorgvoorzieningen en sportmogelijkheden zijn hier prima. Wie er woont, wil er niet meer weg. We zijn dan ook blij dat we nieuw woningaanbod kunnen toevoegen.

Route
background image

omgevingLEKKER DE
NATUUR IN…

Een van de andere redenen waarom Oud-Beijerland zo geliefd is, is de natuur rondom. Eindeloos lang wandelen langs de Oude Maas, fietsend door het polderlandschap richting de Korendijkse slikken of het laarzenpad bij Strijensas. U hoeft nooit ver om verrast te worden door de schitterende natuur die dit stukje Nederland rijk is.

… of wordt het een dagje stad?
Vanaf Ooststaete kunt u de bus nemen naar Rotterdam of in uw auto stappen, die op de parkeerplaats staat en zo de A29 oprijden. Met twintig minuten bent u al bij de Erasmusbrug. Fijn om zo’n wereldstad met stedelijke reuring, in de spreekwoordelijke achtertuin te hebben. Wel de lusten, niet de lasten.

image

INTERVIEWSONDERNEMERS
VERHALEN

Ondernemers uit het dorp en betrokken experts geven we het woord. Zo kunt u vast een beetje kennismaken.

Verkoop

Foto

ONTWIKKELING

Foto

Social media

background image